Utbildningar

En framgångsfaktor inom LEAN/SixSigma är att det finns välutbildade förbättringsledare (Black Belts och Green Belts) som har kunskaper i strukturerad problemlösning och statistiska analyser. LEAN/SixSigma är ett förbättringskoncept och tillämpas i de flesta branscher med stor framgång.

Med hjälp av vår kunskap inom LEAN/Six Sigma så har vi ett brett utbud av både operationella tjänster samt utbildningar.

Operationella Tjänster inom LEAN/Six Sigma

Vid behov så genomför vi och projektleder både mindre och större projekt inom LEAN/Six Sigma. Vi kan även vara en stöttning för både ledningsgrupper, sponsorer, champions men framförallt projektledare att driva projekten i rätt riktning och överbrygga de problem som kan uppstå.

Utbildningar inom LEAN/Six Sigma

Man lär sig snabbare och minns mer när man blandar utbildning i praktiken. Den bästa utbildningen får man på sin egen arbetsplats när man samtidigt förändrar sitt sätt att arbeta.

Vår metod ger er både utbildad personal och resultat på samma gång. På så sätt börjar utbildningen att betala av sig redan från början.

Efter utbildningen har ni snabbt blivit självgående. Vi utbildar er personal som samtidigt utvecklar er organisation inom LEAN/Six Sigma, förändringar som består.

Vi erbjuder:

 

Vill ni veta mer?

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande

    [recaptcha]