Integritetspolicy

Vi använder dina uppgifter för att tillhandahålla och förbättra tjänsten. Genom att använda tjänsten godkänner du insamling och användning av information i enlighet med denna policy. Om inte annat definieras i denna sekretesspolicy har termerna som används i denna sekretesspolicy samma betydelse som i våra allmänna villkor.

 

Senaste uppdatering: 2021-05-05

 

Vår kontaktinformation

Vår webbplatsadress är https://innovationtech.se

Vårt företag: InnovationTech Industry Scandinavia AB, Sverige.

Vårt registreringsnummer är: SE556772851301

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Vi behandlar endast personuppgifter när vi har en rättslig grund. Vi behandlar inte personuppgifter annat än när de behövs för att uppfylla skyldigheter enligt avtal och lagar. Här är exempel på de personuppgifter vi behandlar:

● Namn

● Adress

● E-postadress

● Telefonnummer

● Användarnamn

● Bilder

● Information som du registrerat frivilligt

● Innehåll som du själv publicerar, s.k. användargenererat innehåll

● Cookies och användningsdata

Vi kan använda dina personuppgifter för att kontakta dig med nyhetsbrev, marknadsförings- eller marknadsföringsmaterial och annan information som kan vara av intresse för dig. Du kan välja bort att ta emot någon eller alla dessa meddelanden från oss genom att följa länken för att avsluta prenumerationen eller instruktionerna i alla e-postmeddelanden vi skickar.

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentar formuläret och även besökarens IP-adress och webbläsarens användaragentsträng för att hjälpa till att upptäcka skräppost.

En anonymiserad sträng som skapats från din e-postadress (även kallad hash) kan tillhandahållas till Gravatar-tjänsten för att se om du använder den. Sekretesspolicyn för Gravatar-tjänsten finns här: https://automattic.com/privacy/. Efter godkännande av din kommentar är din profilbild synlig för allmänheten i samband med din kommentar.

Media

Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder med inbäddad platsinformation (EXIF GPS) inkluderad. Besökare på webbplatsen kan ladda ner och extrahera all platsinformation från bilder på webbplatsen.

Kontaktformulär

Vi använder plugin för kontaktformulär för att hantera kontaktformulärsinlämningar. Informationen skickas som e-postmeddelanden som endast ett fåtal få har åtkomst till. Informationen lagras också i databasen på vår värdserver för säkerhetskopiering och senare referensändamål. Templ är värd för denna webbplats.

Kakor (cookies)

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, e-postadress och webbplats i cookies. Dessa är för din bekvämlighet så att du inte behöver fylla i dina uppgifter igen när du lämnar en ny kommentar. Dessa cookies håller i ett år.

Om du besöker vår inloggningssida ställer vi in en tillfällig cookie för att avgöra om din webbläsare accepterar cookies. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och kasseras när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi också att ställa in flera cookies för att spara din inloggningsinformation och dina skärmvisningsalternativ. Inloggningscookies varar i två dagar och cookies för skärmalternativ varar i ett år. Om du väljer ”Kom ihåg mig” fortsätter din inloggning i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer inloggningskakorna att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en ytterligare cookie att sparas i din webbläsare. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och anger bara post-ID för artikeln du just redigerat. Det löper ut efter en dag.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (t.ex. videor, bilder, artiklar, etc.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig på exakt samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in information om dig, använda kakor, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med det inbäddade innehållet, inklusive spåra din interaktion med det inbäddade innehållet om du har ett konto och är inloggad på den webbplatsen.

Analytics

Vi kan använda tredjepartsleverantörer för att övervaka och analysera användningen av vår tjänst som Google Analytics.

Google Analytics är en webbanalystjänst som erbjuds av Google som spårar och rapporterar webbplatstrafik. Google använder de insamlade uppgifterna för att spåra och övervaka användningen av vår tjänst. Denna information delas med andra Google-tjänster. Google kan använda den insamlade informationen för att kontextualisera och anpassa annonserna i sitt eget reklamnätverk.

För mer information om Googles sekretesspraxis, besök Googles webbplats för sekretess och villkor: https://policies.google.com/privacy?hl=sv

Vem vi delar dina uppgifter med

Din information, inklusive personuppgifter, kan överföras till och underhållas på datorer som ligger utanför din stat, provins, land eller annan statlig jurisdiktion där dataskyddslagarna kan skilja sig från de i din jurisdiktion.

Om du befinner dig utanför Sverige och väljer att lämna information till oss, observera att vi överför informationen, inklusive personuppgifter, till Sverige och behandlar den där.

Ditt samtycke till denna integritetspolicy följt av ditt inlämnande av sådan information representerar ditt samtycke till den överföringen.

InnovationTech Scandinavia AB kommer att vidta alla åtgärder som rimligen är nödvändiga för att säkerställa att dina uppgifter behandlas säkert och i enlighet med denna integritetspolicy och att ingen överföring av dina personuppgifter kommer att ske till en organisation eller ett land om det inte finns tillräckliga kontroller inklusive säkerhet för dina uppgifter och annan personlig information.

Hur länge vi behåller dina uppgifter

Om du lämnar en kommentar behålls kommentaren och dess metadata på obestämd tid. Detta är så att vi kan känna igen och godkänna alla uppföljningskommentarer automatiskt istället för att hålla dem i en modereringskö.

För användare som registrerar sig på vår webbplats (om någon) lagrar vi också den personliga informationen de tillhandahåller i sin användarprofil. Alla användare kan när som helst se, redigera eller radera sin personliga information (förutom att de inte kan ändra sitt användarnamn). Webbplatsadministratörer kan också se och redigera den informationen.

Vilka rättigheter du har över dina uppgifter

Om du har ett konto på den här webbplatsen eller har lämnat kommentarer kan du begära att få en exporterad fil av de personuppgifter som vi har om dig, inklusive all information du har gett oss. Du kan också begära att vi raderar alla personuppgifter som vi har om dig. Detta inkluderar inte några uppgifter som vi är skyldiga att förvara för administrativa, juridiska eller säkerhetsändamål.

Vart vi skickar dina uppgifter

InnovationTech Scandinavia AB kan lämna ut dina personuppgifter i god tro att sådan handling är nödvändig för att:

Att följa en rättslig skyldighet

För att skydda och försvara Lean Six Sigma Institute LLCs rättigheter eller egendom

För att förhindra eller undersöka eventuella felaktigheter i samband med tjänsten

För att skydda den personliga säkerheten för användare av tjänsten eller allmänheten

För att skydda mot rättsligt ansvar

Hur vi skyddar dina uppgifter

Säkerheten för dina data är viktig för oss men kom ihåg att ingen metod för överföring via Internet eller metod för elektronisk lagring är 100% säker. Vi strävar efter att använda kommersiellt godtagbara medel för att skydda dina personuppgifter, men vi kan inte garantera dess absoluta säkerhet.

Dina dataskyddsrättigheter enligt den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR)

Om du är bosatt i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) har du vissa dataskyddsrättigheter. InnovationTech Scandinavia AB strävar efter att vidta rimliga åtgärder för att låta dig korrigera, ändra, radera eller begränsa användningen av dina personuppgifter.

Om du vill få information om vilka personuppgifter vi har om dig och om du vill att de ska tas bort från våra system, vänligen kontakta oss.

Under vissa omständigheter har du följande dataskyddsrättigheter:

Rätten att få tillgång till, uppdatera eller radera den information vi har om dig. När det är möjligt kan du komma åt, uppdatera eller begära att dina personuppgifter raderas direkt i avsnittet för kontoinställningar. Om du inte kan utföra dessa åtgärder själv, vänligen kontakta oss för att hjälpa dig.

Rätten till rättelse. Du har rätt att få din information rättad om den informationen är felaktig eller ofullständig.
Rätten att invända. Du har rätt att invända mot vår behandling av dina personuppgifter.

Rätten till begränsning. Du har rätt att begära att vi begränsar behandlingen av din personliga information.

Rätten till dataportabilitet. Du har rätt att få en kopia av den information vi har om dig i ett strukturerat, maskinläsbart och vanligt format.

Rätten att återkalla samtycke. Du har också rätt att återkalla ditt samtycke när som helst där Lean Six Sigma Institute LLC litade på ditt samtycke för att behandla din personliga information.

Observera att vi kan be dig att verifiera din identitet innan du svarar på sådana förfrågningar.

Du har rätt att klaga till en dataskyddsmyndighet om vår insamling och användning av dina personuppgifter. Kontakta din lokala dataskyddsmyndighet inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) för mer information.

Vilka dataintrångsförfaranden vi har på plats

Vi har genomfört högsäkerhetsåtgärder för att undvika skadlig kod och hackare stjäl din information. Flera mätningar har antagits för att undvika dataintrång som kan leda till att din IP-adress blockeras. Kontakta oss på info@innovationtech.se om du har blockerats för att se vår webbplats.

Länkar till andra webbplatser

Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Om du klickar på en tredjepartslänk dirigeras du till den tredje partens webbplats. Vi rekommenderar starkt att du granskar sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker.

Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehållet, sekretesspolicyn eller praxis för tredje parts webbplatser eller tjänster.

Ändringar av denna integritetspolicy

Vi kan uppdatera vår integritetspolicy då och då. Vi kommer att meddela dig om alla ändringar genom att lägga upp den nya sekretesspolicyn på den här sidan.

Vi kommer att meddela dig via e-post och / eller ett framträdande meddelande om vår tjänst innan ändringen träder i kraft och uppdaterar ”ikraftträdandedatumet” högst upp i denna sekretesspolicy.

Du rekommenderas att regelbundet granska denna integritetspolicy för eventuella ändringar. Ändringar av denna sekretesspolicy gäller när de publiceras på den här sidan.

Kontakta oss

Om du har frågor om denna integritetspolicy, vänligen kontakta oss på info@innovationtech.se

INNOVATIONTECH

Adress

Tredalagatan 13A, 

291 34 Kristianstad

Tel. vx: +46 44 590 40 40

 

Kontakta oss!

LÖSNINGAR

Invid EPI – Smart Industri 365

Kommande: Virtuella pulstavlor

Följ InnovationTech

INNOVATIONTECH INDUSTRY SCANDINAVIA AB  © 2021