Vårt team

Mikael Henningsson
Kvalitetsledning
+46 708 70 1504
mikael.henningsson@innovationtech.se

Operational Excellence and Lean/Six Sigma expert

Över 20 års erfarenhet av kvalitetsledning (LEAN / Six Sigma) i olika globala företag som Scania, Sony Ericsson, Danfoss och Danaher. Mikael är grundaren av InnovationTECH AB och startade resan i början av 2009 och detta var faktiskt i början av den globala nedgången och finanskrisen.

Som person är Mikael mycket driven och har färdigheterna att motivera människor och organisationer att förbättra det nuvarande läget och ändra tankesättet mot kontinuerlig förbättring med LEAN / SixSigma. Mikael har förmågan att snabbt och noggrant identifiera kritiska områden inom företag och har verktygssatsen för att agera därefter baserat på teoretisk och praktisk erfarenhet.

Under åren som både anställd och konsult har Mikael lett många stora och viktiga projekt.

Mikael har lett medelstora företag att återhämta sig från 65% leveransnoggrannhet till nästan 100% inom 12 månader. Han har också lett ett medelstort, multinationellt företag för att implementera LEAN / Six Sigma på det sätt som en stor biltillverkare har tilldelat dem utmärkelsen Årets leverantör. Mikael har också tillsammans med ett multinationellt företag utvecklat och implementerat en produktavvecklingsprocess som ofta saknas i företag och avvecklingen tenderar att vara dyrare än beräknat.

Innovationtech
Adress
Tredalagatan 13A, 291 34 Kristianstad

Tjänster 

Logistik

Kvalitetsledning

Produktion

Uthyrning

LEAN/ Six Sigma

Projektledning

Managemet

 

Lösningar

Invid EPI

Utbildning

Six Sigma

LEAN

Övriga

Om oss

InnovationTech

Team

Integritetspolicy

Följ InnovationTech