LEAN/Six Sigma Master Black Belt

InnovationTECH AB

Anställningsort: Malmö

InnovationTECH AB är ett konsultbolag, baserat i Skåne med kontor i Stockholm som tillhandahåller både konsultstöd och utbildningar inom LEAN och SixSigma. Inom InnovationTECH har vi lång erfarenhet av att utveckla både stora och små företag genom analys, införande och kompetensutveckling.

Vi är just nu inne i en expansiv fas och behöver därför förstärka organisationen med fler duktiga medarbetare inom LEAN/SixSigma.

InnovationTECH AB erbjuder en stimulerande arbetsplats där du själv sätter gränserna för din egen utveckling.Baserat på uppdragen samt tjänstens utformning så finns möjlighet att utgå ifrån hemmet.

Beskrivning av jobbet

Ditt uppdrag som LEAN/SixSigma Master Black Belt för InnovationTECH AB innefattar bl.a:

  • att hålla i utbildningar för LEAN/SixSigma Green Belt och Black Belt studenter.
  • att driva samt i vissa fall projektleda företagsförlagda förbättringsprojekt.
  • att hålla i webinarier inom området.

Både resor inom som utanför Sverige kommer att förekomma i tjänsten.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha adekvat högskoleutbildning samt vara certifierad LEAN/Six Sigma Master Black Belt. Krav är att du har tidigare erfarenheter från verksamhetsutveckling samt kvalitets och förändringsarbeten.

Vi lägger stor vikt vid att du ser till helheten och har engagemang för att driva och genomföra förändringar samt kan omsätta mål till verklighet. Du skall vara resultatorienterad och har god förmåga att kommunicera, leda och utveckla. Du skall alltid verka för ett gott samarbete både inom och utanför InnovationTECH AB.

Ansökan

Skicka din ansöka samt CV till info@innovationtech.se

Vid frågor kan du ringa Mikael Henningsson på 0708-701504 eller Fredrik Persson på 0706-162328

Vill ni veta mer?

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande